Tijdens het eerste gesprek gaan we je wensen bespreken zoals bijvoorbeeld het doel van de foto’s, welke uitstraling, sfeer en beleving wil je, etc.

Na dit eerste gesprek krijg je een offerte.  Zodra deze akkoord is, maken we een afspraak voor de shoot.

Op de shoot dag zelf starten we eerst met een kop koffie of thee om de shoot door te spreken en eventuele de laatste vragen te beantwoorden. Op deze manier weten we beiden wat we van elkaar kunnen verwachten, zodat we ontspannen aan de shoot kunnen beginnen. Dit voorgesprek maakt de shoot zelf al veel minder spannend.

Tijdens de shoot nemen we rustig de tijd om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Ik werk niet met een tijdslimiet en plan een dag niet vol. Op deze manier kunnen we werken naar een resultaat waarbij jij als model ontspannen en relaxt op de foto staat en blij zult zijn met het resultaat.

Tijdens de shoot zijn de onbewerkte foto’s gelijk op een beeldscherm te zien waardoor je gelijk een beeld hebt van het resultaat.

Na de shoot maken we samen een eerste selectie van de foto’s waarna ik tijdens het na bewerken de definitieve selectie maak.

Bij de nabewerking worden oneffenheden die tijdelijk zijn, weggewerkt, zodat het resultaat na de nabewerking zo realistisch en natuurlijk mogelijk is.

Zodra de nabewerking klaar is worden de foto’s op een online beveiligde schijf gezet. Hierna stuur ik je een mail met een link, waarna je je foto’s kunt downloaden.

Hans fotografie & design
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
jarnojarno
13:31 30 Jan 23
Very nice studio. A skilled photographer who can really put your best side in the picture, puts you at ease. And takes the photo you want in consultation. Really recommended
Joëlle hagemanJoëlle hageman
07:42 05 Jan 23
It's_Just_RainyIt's_Just_Rainy
14:22 31 Dec 22
jarnojarno
13:31 30 Jan 23
Super fijne studio. Kundige fotograaf die je echt van je beste kant op de foto kan zetten, stelt je op je gemak. En maakt in overleg de foto die jij wilt. Echt een aanrader
Lindi StevensLindi Stevens
13:46 10 Jan 23
Super mooie foto’s worden gemaakt door Hans! Hele prettige en fijne fotograaf, er hangt altijd een relaxte en ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
Joëlle hagemanJoëlle hageman
07:42 05 Jan 23
Anne AskesAnne Askes
20:30 04 Jan 23
Super fotograaf, erg professioneel en zeer mooi resultaat. Stelt je op je gemak en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader! 🙂
britt spijkerbritt spijker
19:21 04 Jan 23
Ik heb met hem een fotoshoot mogen doen en ik kan zeggen dat hij een super aardige en professionele fotograaf is. Hij heeft heeft respect voor zijn modellen en heeft creatieve ideeën voor foto’s om zo de meest unieke plaatjes te schieten. Zou het zeker nog een keer doen!
Birgitte BolsBirgitte Bols
18:37 04 Jan 23
Heb meerdere shoots gedaan bij Hans, heb me altijd heel erg op mijn gemakt gevoeld en het resultaat is iedere keer weer ver boven verwachting! Enorme aanrader
martijn kroesmartijn kroes
14:49 03 Jan 23
Super mooie foto's gekregen. De foto's waren precies zoals wij ze in gedachten hadden. Top en nogmaals onze dank hiervoor!
It's_Just_RainyIt's_Just_Rainy
14:22 31 Dec 22
js_loader