Tijdens het eerste gesprek gaan we je wensen bespreken zoals bijvoorbeeld het doel van de foto’s, welke uitstraling, sfeer en beleving wil je, etc.

Na dit eerste gesprek krijg je een offerte.  Zodra deze akkoord is, maken we een afspraak voor de shoot.

Op de shoot dag zelf starten we eerst met een kop koffie of thee om de shoot door te spreken en eventuele de laatste vragen te beantwoorden. Op deze manier weten we beiden wat we van elkaar kunnen verwachten, zodat we ontspannen aan de shoot kunnen beginnen. Dit voorgesprek maakt de shoot zelf al veel minder spannend.

Tijdens de shoot nemen we rustig de tijd om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Ik werk niet met een tijdslimiet en plan een dag niet vol. Op deze manier kunnen we werken naar een resultaat waarbij jij als model ontspannen en relaxt op de foto staat en blij zult zijn met het resultaat.

Tijdens de shoot zijn de onbewerkte foto’s gelijk op een beeldscherm te zien waardoor je gelijk een beeld hebt van het resultaat.

Na de shoot maken we samen een eerste selectie van de foto’s waarna ik tijdens het na bewerken de definitieve selectie maak.

Bij de nabewerking worden oneffenheden die tijdelijk zijn, weggewerkt, zodat het resultaat na de nabewerking zo realistisch en natuurlijk mogelijk is.

Zodra de nabewerking klaar is worden de foto’s op een online beveiligde schijf gezet. Hierna stuur ik je een mail met een link, waarna je je foto’s kunt downloaden.